校外体験第2回目として11月11日(土)、大阪吹田市にあるEnglish Village(EXPO CITY内)で研修を行いました。今回、中高併せて8名の生徒の参加でした。生徒それぞれが体験したいアメリカを舞台とした設定を選択し、英語のネイティブスピーカーとレッスンを楽しみました。今回学習した舞台設定はAirline, Police Station, Las Vegas, The White House, Dinosaur Park, Cooking, Native American Villageです。それぞれの場面で使用される表現や単語を練習し、感想を簡単に英語でまとめました。
The following is one of our members’ comments(コメント抜粋):
  I enjoyed these activities.  ESS’ members are very kind.  I was able to talk about many things.  There’re lots of foreign people in English Village.  At first, I was uneasy, but foreign teachers gave us lessons friendly.  I’ve got more interested in English.  I’ll study it harder.  Thank you.

智辯学園中学・高等学校の資料請求はこちらからお願い申し上げます。